Programok , események

A Kék Nyúl nemcsak reggel éber, más napszakok programjai iránt is fogékony. A következő hónapban érdemes velünk tervezni:
-FRISS, AKTUÁLIS:
HAJÓS REGGELIK
 a TISZÁN: aug.13, 20, szeptember 10, 17-én, reggeli és délelőtti indulással -  a Pontoon Boat meghívására, a Pappas Auto Szeged támogatásával

HAJÓ, NYUSZI, TISZA!  Aug. 13., 20., szept. 10., 17. Foglalás és menü, legalul ;)! 
ITT a Pontoon Boat, a Pappas Autó  és a LapinBleu közös produkciója a buborékos hajós reggelik ! Négy nyár végi vasárnapon indulunk a vízre piknikezni: a francia reggelizőboxokat a Lapin Bleu csomagolja, a Tiszán ringatózó hajókról a Pontoon Boat csapata gondoskodik, vendégeinket pedig a Pappas hozza-viszi, a vasárnapi kényelemben!

Augusztus 13. és  20-án, szeptemberben 10, és 17-én vasárnapokon, reggel és délelőtt indulnak a nyolc fős katamaránok, foglalni lentebb, az űrlapokon lehet.
 A program: A Tisza belvárosi szakaszán, közel másfél órás sétahajózás közben lehet falatozni, pezsgőt kortyolni és megnézni a várost a folyó felől is.
 Az ár: Az ár komplett, 14.900 ft/ fő, ez tartalmazza az autózást, a másfél órányi sétahajózást és a pezsgővel kísért reggelit.
 A fizetés: A foglalást visszaigazoljuk, benne elküldjük a szervező PontoonBoat számlaszámát és elérhetőségét, ahová a program költségét utalni kell, s ha kérdés akad, érdeklődhetnek. A vízre értelemszerűen nem érdemes értéket vagy készpénzt hozni. A foglalásokat a költségek előre rendezése után véglegesíti a szervező.
(Bell Home Spa Kft.,
bankszámlaszám: 10102842-42419700-0100500
Telefonszám, kontakt: +36209717519

A hajók és férőhelyek: a Ponton Boat kishajói nyolc személyes, stabil katamaránok. Egyszerre két hajó indul, azaz egy turnusban 16 férőhelyünk van.

Időpontok és indulási helyszín:Két időpont választható: minden vasárnap reggel a Lapin Bleu- ben találkozunk, 8.00 illetve 10.00 órakor. A hajók 8.30-kor és 10.30 - kor indulnak a kikötőből, így fél óránk van a reggeli kávéra, a piknikboxok átvételére és arra, hogy a dokkhoz érjünk. A Pappas Auto elektromos autókból áll mini flottájának köszönhetjük, mind az oda, mind a Nyusziba való visszautazás kényelmét, s mivel most (is) a Pappas vezet, mindenki kóstolhat a pezsgőből is! 

(A Nyusziig szerintünk érdemes biciklivel, gyalogosan, taxival vagy rollerrel érkezni, a pezsgő miatt :). A járművek az étterem udvarán a Dugonics tér 2.-ben biztonságban vannak.

Egyéb praktikum: Napszemüveg és stabilan a fejen maradó kalap jól jöhet, a sportos öltözék ajánlott. A hajókra kutyusok és más házi kedvencek nem vihetők fel, s kisgyermekes családoknak, babakocsival érkezőknek ezt a programot nem ajánljuk, helyette viszont stabil szárazföldön reggelizhetnek a Kék Nyusziban. 

MENÜ: -az árban benne foglaltaik, értéke 6900 ft/ fő
A találkozóhelyen, indulás előtt kávé: espresso, macciato vagy capuccino. Aki szeretné, el is viheti magával.
A boxokban:  
-Hűtött víz, hűtött házi jeges tea- 2 dl, egy pohár Sauska Brut pezsgő
-mini kacsamájmousse, füge-narancs zselé+ briós
-mini croissant + camembert sajt 
-mini, kovászolt kenyér, benne füstölt sonka és sonkapástétom, mellé zeller-uborka-remoulade 
-a Lapin bleu saját,  kedvence, a rusztikus mandulás-mandulakrémes croissant-ja

 

koprodukciós partnerek: 


Foglalható  időpontok:

PIKNIK 4.0 – a Kapca udvarán
szeptember 9., szombat 9.00-21.00

Hamarosan jövünk a részletekkel, de annyit megsúgunk, hogy egész nap kint vagyunk a Kapca udvarán! Reggel kilenckor kezdünk, úgyhogy   reggelizni is lehet majd nálunk, reggekiző es ebdelőboxokat is rakunk össze,  10 órától estig pedig a legszerethetőbb  francia hallvesekkel a marseille-i boullabaise -al és egy krémes rák-bisque-el, sok baguette-el, egy sétához alkalmas francia lecsóval, valamint provence-i forró fűszeres, kecskesajtos szendvicsével várunk! 


PIKNIK morzsaparti a Nyuszi udvarán
szeptember 10., vasárnap

Az előző napi piknikről hazatérve, morzsapartit rendezünk: reggelire is lesz hal, ebédre a francia konyha legszebb hallevesei jönnek, s adunk hozzá csodás fehéreket és rozékat dél -franciaországból, s nagy ónkádban jégen tartunk egy  vidám Pet-Nat- kollekciót!